Sleeping Hero: Bamser er et elsket legetøj og en ven for livet for børn over hele verden, men deres produktion kan have en betydelig indvirkning på miljøet. Her er nogle af måderne, hvorpå bamseproduktion kan skade planeten

Bamseproduktionens indvirkning på miljøet

Bamser er et elsket legetøj og en ven for livet for børn over hele verden, men deres produktion kan have en betydelig indvirkning på miljøet. Her er nogle af måderne, hvorpå bamseproduktion kan skade planeten:


Syntetiske materialer

Mange bamser er lavet af syntetiske materialer som polyester, som er afledt af ikke-fornybare ressourcer som olie. Fremstillingen af ​​syntetiske materialer involverer også brug af giftige kemikalier og genererer meget affald.

Kulstofemissioner

Transporten af ​​bamser fra fabrikken til butikken og i sidste ende til dit hjem, genererer en masse kulstofemissioner. Dette bidrager til klimaændringer og luftforurening.


Affald

Produktionen af ​​bamser genererer meget affald, herunder stofrester, plastikemballage og forsendelsesmaterialer. Dette affald kan ende på lossepladser eller havet, hvor det kan skade dyreliv og økosystemer.

Arbejdsstandarder

Produktionen af ​​bamser kan også have negative sociale konsekvenser. Mange fabrikker, der producerer bamser, ligger i lande med slappe arbejdsstandarder, hvilket kan føre til dårlige arbejdsforhold, lave lønninger og udnyttelse.

 

Sleeping Hero passer på miljøet

Vi kan ikke ændre på det hele, men ved at vælge Sleeping Hero's økologiske bamser kan du være med til at redde vores børns favne fra plastikbamser. Sleeping Hero bruger nemlig organiske materialer og bæredygtig praksis til at skabe sikkert, sundt og miljøvenligt legetøj til børn.

De bruger også miljøvenlig emballage og forsendelsesmaterialer og støtter initiativer, der hjælper med at beskytte planeten. Sleeping Hero samarbejder desuden med en GOTS certificeret fabrik, hvilket sikrer arbejdsvilkårene for dem, der arbejder på fabrikken. Og så er Sleeping Hero selv GOTS certificeret som virksomhed.

 

Tilbage til nyheder