Derfor bør du vælge GOTS certificerede produkter til dit barn

Derfor bør du vælge GOTS certificerede produkter til dit barn

Som forælder vil du gerne sikre dig, at alt, hvad din baby kommer i kontakt med, er sikkert og sundt. Dette inkluderer det tøj og andre produkter, du køber til dem. Med så mange muligheder på markedet, kan det være uoverskueligt at vide, hvilke produkter man skal vælge. En måde at sikre, at du træffer et sikkert og bæredygtigt valg, er ved at vælge produkter, der er certificeret af Global Organic Textile Standard (GOTS).

 

Hvad er GOTS certificering?

GOTS er et certificeringsprogram, der sætter strenge standarder for produktion af økologiske tekstiler. Dette omfatter alt fra bomuldstøj til sengetøj til udstoppede dyr. For at et produkt kan blive GOTS certificeret, skal det opfylde en række krav. Disse omfatter:
  • Alle fibre, der anvendes i produktet, skal være certificeret økologiske
  • Alle kemikalier, der anvendes i produktionsprocessen, skal opfylde strenge miljømæssige og toksikologiske standarder
  • Fair arbejdspraksis skal anvendes gennem hele produktionsprocessen
  • Hvorfor vælge GOTS certificerede produkter?


Når du vælger GOTS certificerede produkter til din baby, kan du være sikker på, at de er sikre og sunde. GOTS certificering sikrer, at de produkter, du køber, er fri for skadelige kemikalier og toksiner. Dette er især vigtigt for babyer, som er mere sårbare over for virkningerne af disse kemikalier end voksne.

Udover at være sikre for din baby, er GOTS certificerede produkter også gode for miljøet. Økologiske landbrugsmetoder, der anvendes i produktionen af ​​GOTS certificeret bomuld og andre fibre, er bedre for jorden og bidrager ikke til forureningen af ​​nærliggende vandveje. Brugen af ​​ugiftige kemikalier i produktionsprocessen betyder også, at disse produkter ikke bidrager til luft- eller vandforurening.

At vælge GOTS certificerede produkter understøtter også fair arbejdspraksis. GOTS certificering kræver, at arbejdere får en rimelig løn og arbejder under sikre forhold. Det betyder, at du kan have det godt med de produkter, du køber til din baby, velvidende at de er produceret på en socialt ansvarlig måde.

Hvorfor vælge Sleeping Hero?

Hos Sleeping Hero tager vi din babys sikkerhed og trivsel alvorligt. Derfor er vores bamser lavet af GOTS certificeret bomuld. Vi tror også på gennemsigtighed og er i øjeblikket i gang med selv at blive GOTS certificeret. Det betyder, at du kan stole på, at alle aspekter af vores produktionsproces holdes til de højeste standarder.

Vores 26 cm bamse med en heltekappe er ikke kun sikker og bæredygtig, men også sjov og legende. Med sit heroiske design vil den helt sikkert blive din lilles nye yndlingskammerat. Og med sin holdbare konstruktion vil den holde til mange års eventyr og legetid.

Tilbage til nyheder