Tea Hermann og Trine Oehlenschlæger. Founders bag Sleeping Hero ApS.

Tea og Trine: duoen bag Sleeping Hero

Vi er Tea og Trine, grundlæggerne af Sleeping Hero, og et sandt bevis på kraften i kvindeligt iværksætteri. Vi mødtes, mens vi studerede på Copenhagen Business School og indså hurtigt, at vi delte en passion for bæredygtig forretningspraksis.

Gennem årene prøvede vi adskillige forretningsideer, som alle var centreret omkring bæredygtighed. Det var dog først, da vi fik vores egne børn, at ideen til Sleeping Hero blev født.

Vi ville skabe en virksomhed, der ikke kun var bæredygtig, men også familievenlig. Som mødre til fem børn til sammen, vidste vi på egen hånd vigtigheden af ​​balance mellem arbejde og privatliv.

Vi ønskede at skabe en virksomhed, der ville give os mulighed for at prioritere vores familier, mens vi stadig havde en positiv indflydelse på verden.

Sleeping Hero blev født ud af dette ønske. Virksomheden producerer GOTS certificerede organiske bomuldsbamser med heltekapper, perfekte til at sætte gang i fantasi og eventyr hos børn. 

Vi er stolte af, at vores forretning er både bæredygtig og socialt ansvarlig, og Sleeping Hero har selv opnået sin egen GOTS certificering.

Vil vil gerne være en inspiration for kvinder overalt, der ønsker at starte deres egen virksomhed, mens de stadig prioriterer deres familier.

Vi har vist, at det er muligt at skabe en bæredygtig virksomhed, mens man stadig opretholder en sund balance mellem arbejde og privatliv.

Sleeping Hero er et vidnesbyrd om vores passion for bæredygtig forretningspraksis og vores forpligtelse til at have en positiv indflydelse på verden.

 

Sådan opstod ideen til de bæredygtige helte: Sleeping Hero

Ideen opstod, da Teas mand købte en helt almindelig bamse med hjem fra en forretningsrejse. Men der var noget ved dens pels, der gjorde, at Tea ikke havde lyst til at lægge den ned til deres dengang lille baby.

Bamsen var som mange andre bamser i dag lavet af polyester, og Tea tjekkede alle de andre bamser i børnenes senge. Ret overraskende var hver og en lavet af polyster. Tea ringede fluks til Trine. Det samme var tilfældet hos hende.

Hvorfor – spurgte, vi os selv. Hvad hjælper det, at vores små børn ligger i økologisk nattøj og sengetøj, hvis bamsen de krammer natten lang, er lavet af plastik. Hvorfor er der ikke nogen der har fortalt os, at bamserne er af polyester? Hvorfor er der ikke fokus på det?

Det tog to år at finde frem til det helt rette alternativ. Fordi vi først og fremmest prioriterer naturlige materialer og kvalitet. Ingen plast eller potentiel fare hos Sleeping Hero. Dernæst blødhed og udseende. Fordi bamsen skal være blød at sove med og sød at se på. Det var ikke nemt. Men det er lykkes, og vi håber, at du vil hjælpe os med at sprede budskabet – og redde vores børns favne fra plastikbamser.

Kærlig hilsen

Tea & Trine

- og vores familier

Tilbage til nyheder