Gør en forskel: Sortér din emballage miljøvenligt og hjælp med at reducere plastaffald

Gør en forskel: Sortér din emballage miljøvenligt og hjælp med at reducere plastaffald

Kære værdsatte kunder,

Vi vil gerne takke jer for jeres støtte til Sleeping Hero og vores bæredygtighedsmission. Vi er dedikerede til at passe på vores børn og planet, og vi ved, at I deler vores engagement i at skabe en mere bæredygtig fremtid. Én af de vigtige skridt, vi kan tage sammen, er at sortere vores emballage på den rigtige måde for at reducere plastaffald og bevare vores miljø.

Hvorfor er korrekt sortering så vigtig?

Når vi sorterer vores emballage miljøvenligt, hjælper vi med at forhindre, at plastaffald ender i naturen og vores vandveje. Plastik kan tage flere hundrede år at nedbryde, og i den tid forurener det vores miljø og skader dyrelivet. Ved at tage ansvar for vores emballage og sørge for, at det bliver håndteret korrekt, kan vi alle gøre en positiv forskel for vores planet.

Sådan sorterer du din emballage:

  1. Miljøvenlig emballage: Vores emballage er lavet af miljøvenlige materialer, der er biologisk nedbrydelige eller kan genanvendes. Når du har modtaget din Sleeping Hero pakke, skal du kontrollere, om emballagen er mærket med genbrugssymboler eller instruktioner om bortskaffelse.

  2. Genbrug: Hvis emballagen har genbrugssymboler, kan den genbruges. Det er vigtigt at sortere den i den rigtige affaldsbeholder til plastik, papir eller pap, afhængigt af materialet.

  3. Genanvendelse: Hvis emballagen ikke kan genbruges, men er lavet af genanvendelige materialer, skal den sorteres i den rigtige affaldsbeholder til genanvendeligt affald. 

  4. Biologisk nedbrydelig emballage: Hvis emballagen er biologisk nedbrydelig, bør den sorteres i den rigtige affaldsbeholder til organisk affald.

  5. Find mere information hos din kommune: Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal sortere emballagen korrekt, eller hvis dit område har særlige sorteringskrav, så kontakt din kommune for yderligere vejledning.

Sammen kan vi gøre en forskel

Ved at sortere vores emballage miljøvenligt og tage ansvar for vores forbrugeradfærd kan vi sammen gøre en positiv forskel for vores miljø. Det er små handlinger som disse, der tilsammen har en stor indvirkning på vores planet og vores fremtid.

Tak for jeres støtte og for at være en del af vores mission mod en grønnere og mere bæredygtig verden. Lad os fortsætte med at tage hånd om vores planet - for vores dyreliv, for vores børn og for os alle.

Tak, fordi I er med os på denne rejse.

Kærlig hilsen

Tea & Trine

Founders i Sleeping Hero

Tilbage til nyheder