Hvorfor undgå polyester og mikroplastik?

Sikre og bæredygtige bamser: Fri for mikroplastik og polyester

Hos Sleeping Hero har vi forpligtet os til at skabe bamser af høj kvalitet, der ikke kun er bløde og nuttede, men også sikre for både børn og miljøet. Derfor knokler vi for at producere bamser fri for polyester og mikroplastik, hvilket sikrer, at vores produkter er både sikre og bæredygtige.

Hvorfor undgå polyester og mikroplastik?

Polyester og andre syntetiske materialer er udbredt i tekstilindustrien, herunder i produktionen af ​​bamser og plysdyr. Disse materialer er dog ikke biologisk nedbrydelige, hvilket betyder, at det tager hundreder af år at nedbryde og frigiver skadelige kemikalier til miljøet. Derudover kan polyester udskille mikroplastik - bittesmå partikler af plastik - under vask, hvilket kan bidrage til forurening af oceaner og andre vandområder.

Desuden kan polyester være en kilde til bekymring for menneskers sundhed. Fremstillingsprocessen af ​​polyester kan frigive giftige kemikalier i luften, hvilket kan føre til åndedrætsproblemer og andre sundhedsproblemer for arbejdere. Når polyestertøj eller bamser opvarmes eller udsættes for sollys, kan de desuden frigive skadelige stoffer, som kan absorberes af huden eller indåndes.

 

Sleeping Hero's bamser fri for polyester og mikroplastik

Hos Sleeping Hero er vi stolte af kun at tilbyde bamser, der er fri for polyester og mikroplast. Vores bamser er lavet af naturlige materialer (økologisk bomuld og natursten). Disse materialer er biologisk nedbrydelige, ikke-giftige og bæredygtige, hvilket gør dem til et sikrere og mere miljøvenligt valg.

Desuden er vores bamser (fri for polyester og mikroplastik) certificeret af Global Organic Textile Standard (GOTS), en af ​​de mest respekterede certificeringer for økologiske tekstiler. Denne certificering verificerer, at de materialer, der bruges i vores produkter, ikke kun er miljøvenlige, men også socialt ansvarlige, hvilket sikrer fair arbejdspraksis og sikre arbejdsforhold for arbejderne.

LÆS OGSÅ: Derfor bør du vælge GOTS certificerede produkter til dit barn

Derudover er vores bamser af høj kvalitet og fri for polyester og mikroplast. De er bløde, nuttede og holdbare og er mindre tilbøjelige til at blive ru over tid. Det betyder, at de vil være en elsket bedste ven i de kommende år, i stedet for at ende på en losseplads efter kun få brug.


Sådan finder du Sleeping Hero's bamser fri for polyester og mikroplastik

Hvis du er interesseret i at købe en af ​​vores bamser, der er fri for polyester og mikroplastik, kan du besøge vores webshop her eller finde os hos en af ​​vores forhandlere

Når du køber bamser fri for polyester og mikroplast, anbefaler vi, at du læser produktbeskrivelser og etiketter omhyggeligt for at sikre, at de anvendte materialer er sikre og bæredygtige. Se efter produkter, der er certificeret af organisationer såsom Global Organic Textile Standard (GOTS) eller Forest Stewardship Council (FSC), som verificerer, at de anvendte materialer er miljøvenlige og socialt ansvarlige.

Så næste gang du er på udkig efter en ny bamse, skal du vælge Sleeping Hero for en sikker, nuttet og bæredygtig mulighed.

Tilbage til nyheder