Hvis du leder efter et sikkert, sundt og bæredygtigt legetøj til dit barn, er Sleeping Hero's økologiske bamser det bedste valg. Her er fire grunde dertil.

4 gode grunde til at vælge Sleeping Hero

Hvis du leder efter et sikkert, sundt og bæredygtigt legetøj til dit barn, er Sleeping Hero's økologiske bamser det bedste valg. Her er fire grunde dertil.


1. GOTS certificering

Sleeping Hero's bamser er certificeret af Global Organic Textile Standard (GOTS), som er verdens førende standard for økologiske tekstiler. Det betyder, at bamserne er lavet af 100% økologiske materialer og opfylder strenge miljømæssige og sociale kriterier. 

 

2. Ingen plastik eller polyester

De fleste bamser på markedet er lavet af plastik eller polyester, som ikke kun er skadelige for miljøet, men også kan være potentielt skadelige for børn. Sleeping Hero bamser er derimod lavet af naturlige og organiske materialer, som er sikre og ikke-giftige. De er lavet af økologisk bomuld, som er naturligt åndbart og hypoallergen, så dit barn ikke oplever irritation eller ubehag grundet kemiske stoffer.

Læs også: Derfor er polyester ikke godt at bruge til bamser

 

3. Heroiske designs

En bamse kan sagtens både være en sovebamse, en bedste ven og et legetøj i mange år fremover. Vores bamser kommer med heltekapper, der stimulerer børn til at bruge deres kreativitet og begive sig ud på nye eventyr.

4. Bløde og nuttede

Sleeping Hero's bamser er utrolig bløde og nuttede, hvilket gør dem til den perfekte følgesvend til dit barn. Benene og armene er udviklet i samarbejde med sundhedsplejersker, så de matcher barnets hænder, er lette at holde, perfekte at gumle i, og hverken for store eller små. 

Tilbage til nyheder